Creatief schrijven

Goede teksten zijn belangrijk om je klanten te bereiken en vast te houden. Goede, vermakelijke content is een manier om jouw klant te vermaken tijdens het afstruinen van jouw site of het verder lezen van jouw blog.

Ontbreekt het aan inspiratie?

Iedereen kan creatief schrijven. Ik ben ervan overtuigd dat jij het ook kan. Vaak houden we onszelf tegen met de gedachte dat we inspiratie nodig hebben. Vervolgens blijven we daarop wachten hopende dat die wervende teksten of pakkende teksten zo onze vingers uit vloeien. En geloof me, hiermee houd je jezelf voor de gek. Er is geen fantastisch idee nodig voor een originele tekst, bericht of blog. Het gaat om waar jouw hartje sneller van gaat kloppen. Wat maakt jou enthousiast of waar word jij blij van? Dit gevoel breng je over op je lezer of kijker.

Om verleidende, wervende of pakkende teksten te maken:

  • creatief schrijven gaat over onderwerpen waar jij enthousiast over bent,
  • probeer je in te leven in je klant? Spreekt het hem of haar voldoende aan?
  • bepaal je tone of voice (formeel, informeel, je, u, actief, passief etc),
  • gebruik bij voorkeur eigen beeldmateriaal dit versterkt je content.

Creatief schrijven kun jij ook?

Wil jij leren hoe je met praktische tips en handige technieken meer bereik haalt uit jouw berichtjes via online media? In de training ‘Creatief schrijven kun jij ook!’ werk je samen met andere ondernemers in een interactieve sessie van 2,5 uur aan jouw online zichtbaarheid. De training is praktisch, direct toepasbaar en je ziet gelijk resultaat.

´Content is de digitale brandstof voor jouw bedrijf.´

Wil jij tijd investeren om jouw blauwdruk te creëren voor een contentstrategie dat bijdraagt aan nieuwe klanten?

Hoe goed ben jij online te vinden?

BizzContent helpt je bij het creëren van goede teksten waarbij je verbindt met je klant, geschreven in gewone mensentaal en af en toe met een knipoog.

Wil je meer traffic via je website?

Of heb je extra handjes nodig bij het creëren van jouw content?