Home / Blog /

Eerst luisteren en dan doen

Categorie├źn

Eerst luisteren en dan doen

Vanaf de oprichting van Bizzcontent werken wij samen met Astrid om online communicatie in te zetten voor een betere klantbeleving. Wij zijn al klant vanaf het eerste uur kan je wel zeggen.

Wij werken graag samen met Astrid omdat zij eerst naar ons luistert en dan pas doet. Bij aanvang van een opdracht volgt een goed intakegesprek, wensen worden inzichtelijk gemaakt, mogelijkheden (en onmogelijkheden als die er al zijn) worden uitgelegd en dan pas wordt er gewerkt aan onze content en social media performance. Haar manier van werken vinden wij prettig. Het geeft ons de beleving dat ze heel goed aanvoelt wat wij als klant nodig hebben.  Als startup van twee ondernemingen ontbreekt het ons de tijd om regelmatig en met doeltreffende content ons  in de markt te laten zien. Met de afstemming van de juiste tone of voice en creatieve manier van schrijven helpt Astrid ons hierbij. En ik kan je zeggen, als ondernemer, is het fijn als je het in vertrouwen kan loslaten. 

Het resultaat
Content wat nagenoeg altijd in 1 keer goed is omdat zij  van te voren goed inventariseert en goed kan invoelen wat mijn klant nodig heeft.  Met andere woorden ze inventariseert de wensen en behoeften van de klanten van haar klanten.  Met als resultaat, goede content voor onze website dat aansluit op de klantbeleving en tips over de tone of voice die we in onze online communicatie kunnen inzetten. 

Wat het je oplevert
Meer traffic op de website, social media wordt beter bekeken en uiteindelijk weten klanten ons beter te vinden en daar gaat het natuurlijk om. Als het dan ook nog prettig samenwerken is, dan is de cirkel meer dan compleet.

Wij zijn blij met wat Bizzcontent voor ons doet en wat wij in onze online communicatie hebben bereikt. 

Bas en Sandra Kuijsten