Home / Blog /

Ik snap nu hoe ik social media op een leuke manier kan inzetten

Categorieën

Ik snap nu hoe ik social media op een leuke manier kan inzetten

Via LinkedIn zag ik je bericht van je training voorbij komen en ben een avond samen met nog 5 ondernemers naar de training “Creatief schrijven kun jij ook.” geweest.

Je hebt me echt enthousiast gemaakt! De noodzaak zag ik wel maar nu snap ik ook hoe ik social media op een leuke manier in kan zetten om in beeld te komen bij potentiële klanten. Ook lekker om een soort stok achter de deur te hebben. Meestal neem ik me wel voor om actie te ondernemen, maar nu heb ik het ook echt gedaan. Niet alleen mijn eerste bericht gemaakt, maar ben ook al actief gestart meer en creatiever te reageren op post van anderen.

Creatief schrijven kun jij ook

Magda Speksnijder | Speksnijder Consultancy | Strategisch vitaliteitsmanager